Saskaya <3 digicorder

13 oktober 2011 at 15:03 3 reacties

Gisteren keek ik voor het eerst sinds lang live naar Grey’s Anatomy. Ja, ik kijk naar Grey’s Anatomy. Ik doe dat al jaren. Mind your own business.

Dat ik keek, was dus niet zo verwonderlijk. Dat ik líve keek, dat dan weer wel. Wij zijn namelijk bijzonder egocentrisch, en beslissen liever zelf wanneer we naar wat kijken, dankuwel. Dat betekent dat ik bijvoorbeeld op zondagmorgen naar The Great British Bake Off kijk in plaats van dinsdagavond en de vrouwenzever hou voor wanneer mijn lief niet thuis is. Onze digicorder is (naast de immer aanbeden afwasmachine) zowat het meest geliefde object in ons huis.

Gisteren was het lief weliswaar thuis, maar druk doende zich krom te lachen met Charlie Sheen Roasts, mountainbikers met seriously bad karma en ander lolligs. Dus had ik de zetel voor mij alleen, toevallig op hetzelfde moment dat die doktersdiemeerlijkenopmodellen hun opwachting maakten. Gezellig!

Ik had niet eens deftig mijn voetjes onder mijn tv-dekentje weggemoffeld, toen de eerste irritante reclamestem weerklonk. Twee boze Meredith-blikken later was het alweer zover.

Oh the horror! Geen doorspoelknop beschikbaar. En zelfs geen optie om te zappen, omdat *iemand* per se Volt moest opnemen. Mijn enige uitweg was een wandelingetje door het huis, maar daarvoor was ik dan weer te lui en was mijn dekentje net zo lekker opgewarmd.

Onmenselijk, zo’n reclameblok. Echt. Hoe houden niet-digitaal kijkers dat toch vol?

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , , .

Welwel Winterlijstje

3 reacties Add your own

 • 1. missfolies  |  17 oktober 2011 om 19:30

  Ik zou ook niet meer zonder kunnen, zeker sinds ik doorheb hoe je hem meteen voor alle episodes kan programmeren (ja dat heeft toch wel een jaar geduurd geloof ik, oops).

  Beantwoorden
 • 2. Christel  |  27 oktober 2011 om 12:57

  Een waveke voor den digicorder. Ik word ook compleet gaga met die onderbrekingen, ook als ik net naar de Greykes aan ’t kijken ben.

  Yep, ik kijk daar dus ook naar! Mea culpa! 🙂

  Beantwoorden
 • 3. smiley  |  7 november 2011 om 12:24

  niet-digitaalkijkers kunnen wel zappen, want die zijn niets aan’t opnemen?
  Nee, zelf prefereer ik toch ook wel het digitale en kijk ik bijna nooit meer live. Niets te reclameblokken dus. Ik kies zelf wel wanneer ik een pauze nodig heb! 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: