Speeltijd

22 mei 2011 at 20:19 Plaats een reactie

We hadden het ons nog zo voorgenomen. Na een uitgebreide studie bleek dat Carcassonne de beste optie was voor nieuw spelplezier, en vandaag zou de kick-off zijn. Helaas was het spelbord dat we zouden lenen opeens niet meer beschikbaar, en moesten we noodgedwongen op de ouwe getrouwen terugvallen. Dus werd het Risk.

Omdat er zo’n mooi zonnetje stond en ons terras zo verdomd gezellig is (*kuch*), beslisten we om de strijd voor wereldheerschappij op een tuintafel uit te vechten. Alleen maakte de wind het af en toe wel heel moeilijk voor onze legers om zich in te graven. Niet alleen spelen tegen elkaar dus, maar ook tegen De Elementen. Dat betekende dat we regelmatig een algemene reddingsoperatie moesten uitvoeren:

Wat ons meteen ook op een idee bracht. Elke ronde werd een photo opportunity georganiseerd, zodat we bij een plotse windvlaag genoeg bewijzen hadden om dat weggevaagde continent opnieuw maximaal te bevolken. Niet dat het mij geholpen heeft: mijn Groenhelmen waren het eerst uitgeroeid (waarvoor dank aan de so-called vriendin die ons Pact schaamteloos verbrak), en het Zwarte Leger dat ik moest vernietigen, was de Pletwals van de dag.

Mijn wraak zal zoet zijn. Op 26 juni.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Evil laptop Begrip voor de NMBS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Meest recente berichten

Recente reacties


%d bloggers liken dit: