Reünie

11 april 2011 at 09:03 1 reactie

Trouwe lezers weten dat ik een klein jaar geleden mijn eerste job verliet om mijn werkdagen leuker te kunnen doorbrengen. Met succes overigens, dankzij boeiende projecten, meer afwisseling, minder regeltjes en gezever, meer creativiteit en globaal een beter gevoel.

Dat neemt niet weg dat ik mijn collega’s van weleer al wel eens durf te missen. Vijf jaar samenwerken, dat wis je niet zomaar uit. Ik ben nog steeds benieuwd of de zoon nu echt naar de universiteit zal gaan, of het als single man samenwonen met twee single vrouwen zo gezellig is als het klinkt, of de tuin eindelijk in orde geraakt is en of dat mooi gerenoveerde huis nog steeds zo prachtig is als ik me herinner.

Daarom zaten we zaterdag samen op een terras te aperitieven.  De helft had inmiddels net als ik al andere oorden opgezocht, dus er waren heel wat verhalen te vertellen. Wie gebleven was, bevestigde de redenen voor mijn vertrek met nieuwe ontwikkelingen op de werkvloer. Het was gezellig, vertrouwd en druk. Zoals reünies moeten zijn.

Overigens: Ja, om zowaar criminologie te gaan studeren; ze zijn helaas allebei single-af, al is er eentje goed op weg om dat weer terug te schroeven; nee, maar het zit er wel aan te komen; ja, behalve dat er blijkbaar al jaren een lek in de badkamer was wat betekent dat het huis weer even een bouwwerf is. Good to know.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

De Klas van Frieda Café Antropologie

1 reactie Add your own

  • 1. Hendrik  |  11 april 2011 om 15:58

    Hier geen “like” knop, dus schrijf ik het maar 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: