Het begin van het einde

10 januari 2011 at 14:14 2 reacties

Als ik al een goed voornemen heb voor het nieuwe jaar, dan is het: finish what you started. Dat werkt voor “ik ga meer sporten” en “ik ga gezonder koken”, en het klopt zelfs bij “we gaan in het weekend eens wat vaker op ontdekkingstocht in eigen land”. Maar het hoogst op dat volhouderslijstje scoren onze verbouwingen.

Meer dan drie jaar na de start van de renovatiewerken liggen er overal in huis ‘kleine werkjes’ op ons te wachten. De tuinverlichting die nog aangesloten moet worden, de garagepoort die dezelfde kleur moet krijgen als de voordeur, dat kleine stukje muur dat nog steeds gevoegd moet worden in de badkamer, die plinten die nog gelijmd moeten worden in de wasplaats en binnenkort ook de tuin die wat extra aankleding mag krijgen. We hebben echt al heel wat afgebroken en verbouwd, maar afwerking is helaas niet onze sterkste kant.

Dus hebben we voor 2011 een lijstje gemaakt met dingen die we moeten aanpakken voor we weer met iets nieuws beginnen. Eens kijken hoe lang we dat gaan volhouden…

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Bweik Kersenpit

2 reacties Add your own

 • 1. zusjesenzo  |  10 januari 2011 om 14:19

  Héél herkenbaar! Die laatste kleine werkjes zijn het ergste, wij hebben er hier ook zo nog een paar liggen. Op den duur zie je dat ook niet meer. Tot je uiteindelijk toch nog eens iets afwerkt en dan denk je: “Hoe hebben wij dat toch zo lang kunnen laten liggen?!”.
  Veel succes!

  Beantwoorden
 • 2. missfolies  |  10 januari 2011 om 16:15

  Aargh die kleine werkjes. Zou ook es een lijstje moeten maken. Om dan aan mijn lief te geven. 😉 Volgend jaar verbouwen we, dat belooft…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: