0 minutes of fame

27 april 2010 at 09:45 Plaats een reactie

Enkele dagen geleden werd ik gecontacteerd door een redactrice van Goed Gevoel. In haar zoektocht naar verhalen over zogenaamde zomerzotheid was ze op mijn blog gestuit, en meer bepaald op mijn overpeinzing van de immense impact van kleine beslissingen op iemands toekomst. Of ze mij mocht interviewen voor haar reportage?

Dat mocht, want welke blogger wil niet vermeld worden in de populaire media? Ik zag me al helemaal in de voetsporen van Lilith treden met fame, fortune, een ongelimiteerd aantal blogbezoekers en een fijne journalistenjob. Tot bleek dat het de mens was die geïnterviewd zou worden en niet de blogster. En dat die mens ook mooi mocht/moest staan blinken op een “vrolijke en dynamische foto in het groen” om het artikel wat meer cachet te geven.

En daar stuitte ons princiepsakkoord op mijn totale gebrek aan ambitie om met mijn snoetje in een boekje te prijken. Ik mag dan wel naar wereldvrede streven, andere gelijkenissen met missen van divers pluimage berusten écht louter op toeval.

Weg dus, magische toekomstplannen. En daarmee ook jullie kans om mij te bewonderen in een hoogst optimistisch vrouwenblad.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Actie Eerlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: