Die laatste loodjes toch

1 oktober 2009 at 16:02 2 reacties

Dat het hier de laatste tijd zo’n doodse stilte is, ligt eigenlijk maar aan 1 ding. Verbouwen. Omdat mijn leven tegenwoordig uit niet zo veel meer bestaat dan vooruitdenken over elektriciteitsgebruik in de nieuwe keuken, plamuren-en-schuren-en-weer-plamuren-en-weer-schuren-en-verdorie-nog-plamuren-en-opnieuw-schuren, het pingpongen over welke groentint nu het leukst zal zijn om in te ontbijten en het stressen over het feit dat er bij voorkeur toch nog een tegelvloer komt te liggen bovenop die chape.

Daarnaast is er bitter weinig ruimte voor andere bekommernissen. Op het werk verloopt alles momenteel vrij stressloos, dus dat helpt. Vrienden zijn momenteel nog slechts een verre herinnering. Op een dinnerparty vorige week na (die wij wegens gebrek aan een keuken uiteraard nooit zouden afzeggen), was het al een dikke maand geleden dat we nog sociaal waren. Zelfs mijn tweejarige nichtje begint stilaan ietwat verward te kijken als ze mij eindelijk nog eens ziet binnenstormen. Met de gezondheid valt het vooralsnog gelukkig mee, al begint de verkoudheid van het vriendje ook bij mij aan een sluipsessie.

We zijn tegen die laatste loodjes aangebotst, en jawel, die wegen verdomd zwaar. Maar ze zijn onontkoombaar. Tot we ze op maandag 19 oktober waarschijnlijk brutaal opfikken in een vreugdevuur in onze tuin. En gelachen dat er zal worden, maat. Gelachen!

Entry filed under: Uncategorized.

Het bewijs… Londen voor watjes

2 reacties Add your own

 • 1. rozebril  |  1 oktober 2009 om 16:21

  Aan de vorige post te zien, hebben jullie serieus goed doorgedaan! Als je nog wat energie op overschot zou hebben… je mag altijd bij ons eens langskomen ;-)… wij geraken daar precies niet echt vanaf, van die laatste loodjes.

  Ik herken het heel goed, dat sociaal leven dat zo goed als onbestaande is. Vreselijk vond ik dat. Gelukkig snappen de meeste mensen dat ook wel en ’t is echt genieten als je dan toch nog eens ergens geraakt en alles even achter je kan laten .Nog even op de tanden bijten en afstrepen naar 19 oktober!

  Beantwoorden
 • 2. Annelyse  |  1 oktober 2009 om 20:43

  en 19 oktober zijn jullie waarschijnlijk te moe om nog sociaal te zijn 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: