Het bewijs…

30 september 2009 at 14:37 1 reactie

…van wat ik eerder al kwam te zeggen over onze verbouwingen.

In den beginne was er dit:

In den beginne

Toen werden er hier en daar wat stenen weggehaald, en kregen we dit:

Tijdens

Oftewel, als je vanuit de garage naar buiten keek, dit:

Tijdens 2

U begrijpt nu ongetwijfeld veel beter het concept “huis met gaten” waarover eerder dus sprake.

Gelukkig zitten we ondertussen hier:

huis na

Een hele verbetering, dachten wij zo. Wat u?

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Huis met gaten Die laatste loodjes toch

1 reactie Add your own

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Meest recente berichten

Recente reacties


%d bloggers liken dit: