No asbesto

17 juli 2009 at 16:57 Plaats een reactie

Kilo’s asbest zitten er in ons huis verscholen. Sommige platen laten we steken en bedekken we met de mantel der liefde het dikste renovatievlies dat we konden vinden, anderen hebben we toch maar uitgebroken omdat dat nu eenmaal het beste uitkwam. Maar dat onze voorganger een goede klant was bij Eternit, dat staat vast.

De miserie daarvan in huis werd enigszins gecompenseerd door de hoop op hetzelfde verhaal in onze tuin. Niet dat asbest de beste grondstof is om zelf appeltjes en bessen te kweken, en ideaal als ondergrond voor blote kinderknietjes is het ook al niet. Maar wel hierom.

Gisteren was het de grote dag: ons persoonlijke bodemtestje. En wij wisten al wat het resultaat zou zijn! Werkmensen op ons aarf die onze tuin zouden komen fatsoeneren, zonder dat wij daarvoor ons spaarvarkentje weer aan diggelen moesten slaan. Een fijn vooruitzicht voor het nieuwe jaar, zowaar.

Vier putjes later vertelde de deskundige ons enthousiast dat we erg goede grond in onze tuin hebben. Zuiver bovendien. Ik vermoed dat de man niet vaak zo’n bedrukte gezichten zag bij het brengen van zo’n goed nieuws. But he’ll get over it. Ons spaarvarkentje daarentegen…

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

Vakantie… Confrontatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: