Saskaya stemt Vlaams Belang

29 april 2009 at 11:54 1 reactie

Dat ik momenteel in een existentiële crisis zit qua partijvoorkeur, daar had ik het al eens over gehad. Mijn huismerk blijkt vergeten te zijn hoe socialisme ook alweer werkt en ik vrees dat ik daarnaast weinig valabele alternatieven zie. Op Vlaams Belang stem ik niet uit morele overwegingen en CD&V stuit op intellectuele bezwaren. Of was het omgekeerd? I forget. Open VLD lijkt tegenwoordig even netjes met deontologie om te gaan als de PS en Dedecker is een friggin’ judocoach. PVDA heeft nog steeds niet door dat kapitalisme here to stay is en Groen! heeft ooit zijn kans gehad maar sloeg toen de bal hilarisch mis. SLP bestaat niet eens als partij en N-VA moet dringend leren constructief te denken vooraleer ik ze nogmaals in een coalitie wil zien. Geen idee dus welk bolletje Saskaya op 7 juni gaat kleuren.

Een stemtest als EU Profiler die belooft me wat te helpen bij deze beslissing, kan dus meteen een bezoekje van me verwachten. Ik sta open voor alle ideeën en visies, maar dan moeten ze wel een beetje serieus blijven. Mij na een kort vragenlijstje botweg meedelen dat ik op Vlaams Belang moet stemmen, vind ik niet ernstig. Akkoord, immigranten mogen wat mij betreft een beetje respect hebben voor onze waarden en ik zie niet in waarom Turkije zou moeten toetreden tot de EU. Maar om me dan maar meteen te brandmerken als blanke extremist, dat gaat me toch een beetje ver. Weg met dat ding dus, zeker als blijkt dat mijn wederhelft al even bizarre resultaten krijgt.

Maar nu weet ik het dus nog steeds niet. Ik denk dat ik gewoon ga stemmen voor de eerste politicus die de komende weken blijk geeft van oprechte interesse in iemand anders dan zichzelf. Erg lang kan dat toch niet meer duren?

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , , .

The one with the kitchen Man Labour Front

1 reactie Add your own

  • 1. Andhi  |  29 april 2009 om 13:53

    Goh, ik vind mijn klaarblijkelijke PVDA-voorkeur wel net iets minder bizar dan jouw VB-resultaat hoor… 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Meest recente berichten

Recente reacties


%d bloggers liken dit: