Rarara vakantie

20 mei 2008 at 10:33 4 reacties

Elk jaar is het weer zover. Tijd voor vakantie. Maar wélke vakantie? Besluiteloos als we zijn, weten we nooit waarheen. Dan doen we alsof we de meest avontuurlijke rakkers ooit zijn en beweren we te wachten op de last minutes, waar we ongetwijfeld onze impulsieve gading zullen vinden. Dat gebeurt natuurlijk nooit, want een last minute is gewoon een eufemisme voor “brol waar we niet vanaf geraken”. Vorig jaar resulteerde dat in een vakantie à la casa. Waar we de dagen opvulden met films uit de oude, nieuwe en slechte doos. Want het regende.

Dit jaar gaan we het anders doen! Op tijd plannen! En op zoek gaan naar iets leuks! Maar besluiteloos zijn we nog steeds. De oerdegelijke citytrip naar Parijs? Een net iets origineler maar ook heter stadsbezoek aan Granada? Een weekje oorlogstoerisme in Normandië? Of vriendjes gaan lastigvallen in Riga, dat is trendsettend én goedkoop. Maar misschien ook oervervelend? Twijfels, twijfels, twijfels.

Dus wend ik me tot u, liefste lezertje. Geef ons wat nuttige input. Persoonlijke ervaringen. Leuke plekjes. Charmante adresjes. En dat alles voor een ontzettend schamel prijsje, want de aankoop van ons huis heeft ons nogal…euh…blut achtergelaten.

So enlighten us. Een postkaartje zal uw beloning zijn.

Entry filed under: Uncategorized. Tags: , .

Ode aan de kust Zelfkritiek

4 reacties Add your own

 • 1. Miss Puntkomma  |  20 mei 2008 om 12:41

  Wij zijn net terug van 4 dagen Berlijn. Superstad, veel leuker dan Londen bijvoorbeeld. Maar je gaat er niet om uit te rusten of weinig geld op te doen ;-). Een leuk (geheim) adres is Domaine des Campeaux in Saint-Julien, in de Verdon. Googel er eens naar en als je meer wil weten, dan mail je maar.

  Beantwoorden
 • 2. Davy  |  21 mei 2008 om 11:11

  Hoezo, oervervelend? 😉

  Beantwoorden
 • 3. Saskaya  |  21 mei 2008 om 11:47

  Ja weet ik veel. Is er daar eigenlijk iets te doen in Riga? 🙂

  Beantwoorden
 • 4. Davy  |  21 mei 2008 om 13:43

  Dat hangt er van af wat je precies zoekt, hé (ongerepte natuur, cultuur, architectuur…) Voor impressies: http://www.latviatourism.lv/

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: