The one and only (lb)

27 februari 2008 at 10:33 1 reactie

Het toptalent (lb) is inmiddels een beroemdheid geworden in blogland. Collegabloggers grijpen elk artikel van deze geoefende hand aan om te onderstrepen dat het bergaf gaat met de Vlaamse journalistiek.  

Maar wat blijkt? Ze hadden ongelijk! Zelfingenomen en arrogant als ze zijn, die bloggers, nagelden ze (lb) onterecht aan de schandpaal. Want dat hij/zij niet alleen een fantastisch schrijver is, maar zelfs een hersenpan heeft waar de gemiddelde professor kernfysica enkel van kan dromen, bewijst zijn/haar nieuwste intrigerende stukje. Ik zal niet verder in detail gaan, ik laat dit pareltje gewoon voor zich spreken :

“De chemie tussen die twee was pure elektriciteit (bij ons was dat laatste fysica, maar soit, nvdr.). Ze konden niet van elkaar blijven en het leek hen niet te deren dat iedereen hen bezig zag”, aldus een oogetuige met een middelmatige kennis van middelbare schoolvakken.”

Nah. Schrijftalent (die perfecte plaatsing van het literaire ‘maar soit’!) én kennis (van chemie én fysica). Wie ooit nog durft te lachen met (lb): u krijgt met mij te maken! 

PS: Aan Orlando Bloom: zou je dat nu echt wel doen, aanpappen met de dochter van Bruce Willis. I mean…het is Brúce hè, die kerel heeft eigenhandig een F16 uit de lucht gehaald…Toch maar mee oppassen.

Entry filed under: Uncategorized.

Smog Decoratie Dummy

1 reactie Add your own

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: