Trots

18 januari 2008 at 16:43 1 reactie

Nog niet zo lang geleden werd er stokjesgewijs aan mij gevraagd op wie ik in 2007 trots geweest was. Als dezelfde vraag mij vandaag gesteld zou worden, zou ik luidkeels “lief en ik” schreeuwen. Want dit hebben we de afgelopen week klaargespeeld :

  • Vakkundig en beheerst onze geoefende handtekeningen onder contracten gezet die ons de komende 25 jaar tot bitches van de bank maken. En dat zonder daar (al te) dramatisch of paniekerig over te doen. Integendeel zelfs: toen we net de notarisdeur achter ons dichtgetrokken hadden, hebben we een kinderlijk en vreugdevol rondedansje gedaan. En ’s avonds hebben we het op gepaste gastronomische wijze gevierd met take-away pizza. Zálig!
  • De laminaat in onze slaapkamer eigenhandig gelegd. Dat is niet niks voor twee nitwits als wij waarvoor Roger himself zijn adagium “Wat je zelf doet, doe je meestal beter” wel eens zou durven veranderen naar “Blijft er toch met uw pollen af maat, dees kan nooit goedkomen!”. En daarbij, zelfs vakmensen zouden al wel eens gevloekt hebben bij het ontdekken van een kamer waarin echt geen enkele muur recht staat. Zelfs de vloer niet. Maar we hebben het dus klaargespeeld! En het is keiiiiiiiiiiii-mooiiiiiiiiiiii. En wij zijn zelfs niet de enigen die dat zeggen. Al mag je waarschijnlijk nooit te veel waarde hechten aan de lovende woorden van ouders voor de handwerkprojectjes van hun kinderkens.
  • Na een beslist ‘njet’ op het idee van tegels en ellenlage omzwervingen langs kurk, laminaat en vinyl, toch tegels besteld voor in onze badkamer. En er gelukkig mee zijn ook.
  • Eindelijk een badkamermeubel en een toilet gekocht. Handige dingetjes voor in een badkamer, so I hear.

Het is best een aangenaam gevoel, jezelf zo geweldig vinden 😉

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized.

All mine Amai…

1 reactie Add your own

  • 1. Miss Puntkomma  |  18 januari 2008 om 16:50

    Geweldig hé, dat ik-heb-het-toch-maar-mooi-zelf-gedaan-gevoel? Geniet van je roes 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Meest recente berichten

Recente reacties


%d bloggers liken dit: