Betutteling

13 oktober 2007 at 11:04 Plaats een reactie

Sinds deze week staat op ons roos verdiep een knalroze (waar blijven ze het toch halen?) ruimtevullende kolom op wieltjes. Op die kolom staat de company policy voor klantencontacten uitgelegd, duidelijk bedoeld om ons tijdens het wachten op de lift nog snel wat te kunnen bijscholen. Time is money, u kent dat wel. De verhelderende inzichten die ons aldaar aangeboden worden, gaan a little something like this: neem contact op met je klant, luister naar je klant, leg je klant jouw visie en voorstel goed uit, doe wat de klant wil, hou de klant op de hoogte van de vorderingen, rapporteer duidelijk aan je klant.

Ben ik dan echt de enige in wiens hoofd bij het lezen van zoveel onomstotelijke waarheid spontaan het woordje ‘DUH’ opkomt? Wat denken ze daarboven aan de food chain nu eigenlijk? Dat mensen die de hele dag met cijfertjes werken en zich tevreden (nu ja) stellen met het onnozele hongerloontje dat zij ons aanbieden, wel asociale idioten moéten zijn aan wie alles met handen en voeten moet uitgelegd worden? Dat wij echt zo’n randdebielen zijn dat we in het midden van de gang halt zouden houden aan de Razend Roze Pilaar om compleet voordehandliggende maar ons volledig onbekende sociale vaardigheden op te doen onder het hoongelach van de collega’s?

Of misschien, just maybe, zit er wel een camera in dat ding verscholen. Om te registreren wie zo weinig te doen heeft dat hij zelfs dat onding zou willen gaan lezen. Dat klinkt wel als iets dat mijn baas zou bedenken. Toch niet te veel aandacht aan besteden dus, volgende keer bij de lift.

Entry filed under: Uncategorized.

Bedenking Kip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: