Go Norah!

19 augustus 2007 at 16:14 1 reactie

Maar alvorens terug in Holiday Mode te gaan, nog even een bedenking die ik me gisteravond maakte: God, echt eerlijk is die Dude toch niet.

Het bewijs: Norah Jones. Adembenemende looks, überschattig in het zomerjurkje dat ze gisteren droeg tijdens haar set in Vorst Nationaal, maar bovenal gezegend met een stem die er vanaf de eerste noot met een haast schaamteloos gemak in slaagt je bij je keel te grijpen, om er op gezette tijdstippen nog eens extra in te knijpen. Moest het niet zo mooi zijn, ik zou bijna jaloers worden op zoveel talent in 1 persoontje.

PS: Aan het vrouwmens dat zich tijdens dat bewuste concert op het stoeltje net voor mij neergeploft had, daar zo ergens halverwege Parterre A. Ik begrijp dat u ook erg enthousiast bent over Norah, who isn’t? En dat u blij wordt van haar deuntjes. Maar kan u voortaan het heen-en-weer-wiegen houden voor TOTZ? Vervelend om steeds mee te moeten wiegen om nog een glimp van het podium op te vangen. En als u zich écht niet kan inhouden, kan het dan alsjeblieft IN de maat? Would be a great help, thanks!

Entry filed under: Uncategorized.

Vakantie Feest in Mechelen

1 reactie Add your own

  • 1.   Norah op Andhi.be  |  28 augustus 2007 om 00:42

    […] met godganse dagen online ben, krijg je het alsnog voorgeschoteld. De madame had het er trouwens ook al over, maar dit is mijn blog, dus krijg je míjn mening. […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: