Echo…cho…o…o…o…

10 augustus 2007 at 10:04 Plaats een reactie

Jaja, het is hier bijzonder stilletjes. De dieren uit dit blogbos beginnen stilaan weer te praten en de natuur wordt met het uur groener en gezonder bij het ontbreken van enige menselijke activiteit in deze diepe en duistere wouden.

Dat heeft alles te maken met een bijzonder druk echt leven, waardoor het virtuele leventje eventjes op een zijspoor gekomen is. Zoals voorspeld is deze week een professionele hel geworden wegens luie collega’s die op reis vertrokken zijn met een je-m’en-foutisme om u tegen te zeggen, waardoor ik als achterblijvertje het puin kon ruimen en klanten uit de nood probeerde te helpen zonder enige kennis ter zake. U moet dat eens proberen, het is best lollig om iedereen te woord te staan als ‘expert’ en alle problemen zogezegd op te lossen, terwijl de stemmetjes in uw hoofd ‘Spiderpig’ uit The Simpsons Movie blijven zingen bij gebrek aan zinnigere hersenspinsels. Ánd get away with it en klanten toch nog tevreden laten terugkeren (nee, ik werk niet bij de GB). De enige logische en bescheiden verklaring daarvoor : ik ben briljant!

Minder briljant ben ik in het vastleggen van een vakantie, iets wat ook nog moest gebeuren deze week. Vanaf volgende week ben ik namelijk twee weken met verlof, en liefste en ik gingen er nog eens op uit trekken. Nu alleen nog beslissen waar naartoe. Een plekje met toch een minimum aan zon, lijkt ons, maar blijkbaar heeft de rest van Vlaanderen dat ook gedacht, waardoor het maar povertjes gesteld is met die Laatste Minuutjes. Dus als iemand een landhuis in pakweg Portugal wil doneren aan een zwaar overwerkt koppel met goeie bedoelingen, laat maar weten.

Entry filed under: Uncategorized.

Moederziel alleen Vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Recente reacties


%d bloggers liken dit: