Zagevent

2 augustus 2007 at 11:45 Plaats een reactie

Deze week in de lezersbrieven van Humo (mijn favoriete onderdeel in elk magazine): een man die klaagt over de Vlaamse vrouwen. Niks nieuws onder de zon dus, dat doet elke man wel eens. Aan de toog. Met de maten, makkers, en vooral heel veel Maes. Of tijdens de pauze bij een alweer onovertroffen voetbalmatch. Ook tegen zijn maten, want vrouwen snappen de buitenspel-regel niet. Of desnoods nog tegen de psycholoog van dienst, want tegenwoordig hebben we nieuwe mannen en nieuwe mannen mogen ook praten over hun gevoelens, desnoods tegen daarvoor ingehuurd personeel.

Waarom deze man zijn bitching nu écht in de Humo moest doen, is mij een raadsel. Gebrek aan makkers, dat ziet u van ver. Maar als je jouw zielige leventje en de daaruit voortvloeiende ‘onbetaalbare’ inzichten per se wereldkundig wil maken, doe het dan in de lezersrubriek van Dag Allemaal (hilarisch, beste lezertjes, echt waar, daarvoor alleen al zou ik dat boekje kopen!). Maar nee, het waren belangrijke feiten waar hij zich mee wou outen, dus moest het in een belangrijk blad.

Wat die aha-erlebnis dan wel was? Vrouwen sucken. En helaas voor dit Ijverige Schrijvertje, niet in de voor elke man bijzonder aangename betekenis. Vlaamse vrouwen zijn maar uit op 3 dingen: een knappe vent, geld en baby’s. Dat was zijn ervaring. Je hoeft geen Doogie Howser te zijn om daaruit te concluderen dat de man in kwestie noch de looks, noch de bankrekening heeft, en zich daarover wil beklagen bij heel intellectueel Vlaanderen. “Mama, mama, de meisjes willen niet met mij komen spelen.”

First thing that comes to mind in mijn immer moeilijke geest: 1 man versus gans vrouwelijk volwassen (mag ik toch hopen) Vlaanderen. Hoeveel kans dat het probleem inderdaad ligt bij die 2.413.000 schaapjes en niet bij die ene geile bok? Misschien moet ie in de toekomst eens proberen niet Mister Big Shot te gaan spelen bij de 18-jarige, fake blonde Anna Nicole Peetersen van deze wereld, en gewoon een fijne babbel beginnen met een volgroeide en ietwat intelligente brunette met maatje 42, B-cup en een fascinatie voor bloemschikken. En o ja, niet onmiddellijk beginnen over hoe je een orgasme 8 uur kan rekken, kan je misschien ook wel van ’t straat helpen.

Je hand eens in eigen boezem steken vooraleer aan onbereikbare siliconentetten te willen zitten, quoi.

Advertenties

Entry filed under: Uncategorized.

Private parts Het Stomste Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Meest recente berichten

Recente reacties


%d bloggers liken dit: